Sin Tine Tarner, Roni pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu. Imao je 62 godine, a uzrok smrti još nije objavljen. Nejasno je da li je njegova smrt povezana sa prethodnom dijagnozom raka

"Ovaj put sam dala sve od sebe do kraja. Nisam mogla da te spasim", napisala je Ronijeva supruga Afida. Ovo je drugi stravčan gubitak za legendarnu Tinu Tarner. Najstarijeg Krejga, koji je pre četiri godine izvršio samoubistvo, rodila je kada je imala 18 godina tokom veze sa jednim muzičarem. 

Roni je jedino zajedničko dete koje ima sa Ajkom Tarnerom, a usvojila je i njegova dva sina iz prethodnog braka.

 "Moj najtužniji trenutak od kako sam majka. Rekla sam poslednje zbogom sinu kada sam bacila njegov pepeo na obali Kalifornije. Imao je 59 godina kada je umro, ali zauvek će biti moja beba", napisala je tada Tina.

Slavna pevačica se od Ajka Tarnera razvela zbog porodičnog nasilja, ali najbrutalnije batine je dobila jeedne noći  1976. godine. Tada ju je pretukao na putu do hotela, a kada je zaspao Tina se krvavog lica iskrala iz sobe s 36 centi u džepu. Pronašla je kratkotrajno utočište u obližnjem motelu, a na kraju je pobegla u Los Anđeles. Nakon toga je čistila kuće kako bi preživela.

"Sve je uništio – moj status, samopouzdanje, ceo moj svet. Jedne noći pre nastupa nisam to više mogla da podnesem pa sam popila 50 tableta za spavanje", rekla je i dodala da je završila u bolnici na ispumpavanju želuca. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna