Sprema se najveće kraljevsko venčanje ove godine - jordanski princ Husein se ženi Radžvom Al Saif 1. juna. Svečanosti su već počele, budući da je kraljica Ranija već organizovala devojačko veče za svoju buduću snaju.

"Presrećna sam što ste svi vi mogli da dođete i slavite s nama", kazala je kraljica zvanicama. "Nikad neću zaboraviti koliko smo bili uzbuđeni kralj i ja kad nam je Al Husein rekao da želi da se oženi Radžvom. Ona je savršen odgovor na sve moje molitve."

Radžva ima 28 godina i rođena je u Saudijskoj Arabiji. Za devojačko veče, koje se naziva "veče kane", obukla je spektakularnu belu haljinu sa zlatnim detaljima. Nosila je i veo u istom stilu, a dizajnerka je iz njene otadžbine.

kraljica ranija i snaja radzva 0778530773-min.jpg
Profimedia 

Obraćajući se majci buduće mlade, Ranija je kazala: "Ovo je sad njena zemlja, ovo je njen narod. Al Husein i mi ćemo dobro voditi računa o njoj."

Svi se slažu da je Radžva izgledala izuzetno lepo, a dizajnerka Honejda Serafi je stvorila fantastičnu kreaciju po ugledu na starinske nošnje, uz malo modernog "šmeka".

Izbor bele boje i zlatnih ukrasa učinio je da deluje kao da je već u venčanici, a neki kažu da će lepotom nadmašiti i svoju slavnu svekrvu.

kraljica ranija i snaja radzva 0778530941-min.jpg
Profimedia 

Tekst: Lepa&Srećna