Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vezu su otpočeli 2009. godine, kada su oboje imali po 19 godina. Glumica je uspela da napravi balans između porodice i karijere i smatra da prednost upustiti se mlad u brak i roditeljstvo.

"Čim smo opstali tolike godine i radimo na tome da to bude celog života, onda su to samo prednosti. Nekako odrastate zajedno, sazrevate zajedno. Ako se dobro poznajete, znate kada postoji neki problem, naučite da budete tolerantni i strpljivi. Svako odrastanje boli, ali ja samo imam lepa osećanja imam kada se pomene ta tema. Drago mi je i da sutra možemo da budemo dobar primer svojoj deci da može i tako", rekla je za "Grand" koja je svojevremeno ispričala kako je Vujadin dugo skupljao hrabrost da joj priđe.

"Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu, a ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor, imala sam probe u njegovoj školi. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos. U vreme dok je on bio u Crvenoj zvezdi, ja sam došla na rođendan kod drugarice, obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo", ispričala je jednom prilikom Mirka za medije i otkrila kako je došlo do prvog poljupca, koji se desio na neobičnom mestu.

Mirka o venčanju sa Vujadinom
Printscreen/ Instagram Vujadin Savic 

"Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mestu, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo. Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: 'Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti'. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo", rekla je svojevremeno Mirka.

Mirka i Vujadin imaju četvoro dece. Prvog sina Andreja dobili su 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna