Glumica Mirka Vasiljević dobar je primer da majčinstvo i karijera idu zajedno. Četvrto dete rodila je u oktobru 2021. godine, a brzo se vratila glumi.

Sada je pred novim izazovom jer njen suprug Vujadin Savić čeka novi profesionalni angažman, od čega zavisi i njihova destinacija za život. Mirki to ne predstavlja problem jer, kako kaže, sve što joj se dešava prvo dobro "izvaga".

"Vaga sam u horoskopu i negde se trudim da i u životu obe strane, privatna i poslovna, budu negde na sredini. Kada sam previše domaćica, pa pretegne da je porodica jača, da sam posao zapostavila, onda se aktiviram poslovno, a ako nema poziva za serije i filmove, moja glumačka ekipa i ja se malo probudimo i pojačamo posao. Ako preteram sa poslom, onda gledam da se vratim kući. Naravno, bude to nekad naporno, ali nekako uz pomoć svoje matične porodice, roditelja i tetke za koje sam vezana, a onda i supruga, vratim se u dobru energiju, jer se “naslonim“ na njih i oni me vrate na pravi put. Imam njihovu podršku, što mislim da veoma znači", rekla je Mirka koja bi decu podržala ukoliko žele da se bave glumačkom profesijom.

"Podržala bih isključivo ukoliko njih to zanima. Nisam od roditelja koji forsira da bi trebalo da budu glumci, tu sam da ih podržim ako ima zainteresovanosti, talenta i afiniteta ka tome. Ako bi njih to zanimalo i ako bi me pitali za neku pomoć, naravno da bi se potrudila da budem prva koja bi im priskočila", rekla je za "Blic" Mirka koja je vezu sa Vujadinom otpočela 2009. godine.

"Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mestu, jer je to veče pio. Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo. Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: 'Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti'. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo", rekla je svojevremeno Mirka.

Mirka o venčanju sa Vujadinom
Printscreen/ Instagram Vujadin Savic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna