Vujadin Savić i Mirka Vasiljević su već veoma dugo u ljubavi, ali neka pitanja su od samog starta odlučili da drže strogo odvojeno. Takva je, na primer, i tema nastupa u medijima pa i na društvenim mrežama.

Rasprava u koju je Vujadin nedavno ušao i za koju mediji pišu da je kulminirala do uvreda nije, po mišljenju Mirke, tema koju ona treba da komentariše.

Mirka o venčanju sa Vujadinom
Printscreen/ Instagram Vujadin Savic 

"Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: Šta radiš, gde su deca, kako su deca, pa nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više zauzeta oko dece i posla" ispričala je Mirka za Pink.rs.

"Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala," objasnila je glumica.

Već tada se ona bavila javnim poslom, a i on takođe. "Tada sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja.

Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo.

Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju", objasnila je Mirka.

Mirka Vasiljević o venčanju sa Vujadinom Savićem
Instagram/savicvujadin 

Njeno mišljenje je da treba da mu kod kuće kaže svoj stav, da naglasi šta ona misli da je ok, a šta nij. "Ali on će funkcionisati kako hoće, kaže glumica. "On sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna