Karijera Viki Miljković traje već decenijama, a obeležili su je brojni hitovi. Ipak, nije joj bilo lako da dođe do mesta na kom je sada, čak ju je poznati kompozitor savetovao da ostavi mikrofon.

 "Dragan Aleksandrić je procenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i posle godinu i po dana ubedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu", ispričaja je svojevremeno Viki gostujući na "Grand televiziji", a Aleksić je kasnije priznao da je Viki uradila odličan posao.

"Savetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak", rekao je kompozitor.

Ljubavna priča VIki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna