Pevačica Viki Miljković već 28 godina je u srećnoj ljubavi sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, kog je upoznala kad je imala samo 18 godina.

Taške je iza sebe već imao jedan brak, u kojem je dobio ćerku, a Violetini roditelji protivili su se njihovoj ljubavi. Pevačica je zbog toga odlučila da iz rodnog Niša pobegne u Beograd, kako bi bila sa Tašketom, a njihova ljubav na kraju je pobedila sve prepreke.

"Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda odjednom ja treba da odem od kuće. Nije im se uklapalo to u koncept. Njima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put", ispričala je u emisiji "Premijera" jednom prilikom pevačica, a onda opisala i beg iz porodičnog doma.

Tašketova ćerka iz prvog braka
ATA / Antonio Ahel 

"Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 noću i rekla mu ‘Ja se više ne vraćam kući‘. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubavi i poverenja da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ‘Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide‘", otkrila je Viki tom prilikom.

Popularni par venčao se 2007. godine, nakon 13 godina veze, a iste godine dobili su i sina Andreja.

"On prema tati ima zaista veliko poštovanje i strah, tatina reč je uvek poslednja. A sa mamom se više mazi", rekla je nedavno pevačica o svom nasledniku, te dodala da je njen suprug glava kuće.

"Kod nas je glava kuće Taške, to se zna, patrijarhalno sam vaspitana, ali se nas dvoje sve dogovaramo i radimo zajedno. Nisam takva osoba koja zavodi red, imam svoj stav, ali sam blaga i nežna, ne derem se... Uvek sam komunikativna i mislim da nemam momente kada ustanem na levu nogu. Dobra roba se ne kvari i svaki dan mi je prelep, desi se da me određena situacija iznervira, ali to me drži kratko", kazala je Viki jednom prilikom za "Blic".

Još fotografija Viki Miljković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna