Viki Miljković sada se prisetila detinjstva, tokom kojeg je uvek bila u drugom planu, dok je sva pažnja bila usmerena na njenog brata, koji je svirao harmoniku.

Pevačicin otac bio je protiv toga da se i ona bavi muzikom.

"Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti", ispričala je Viki u emisiji "Iz profila".

Ipak, stavovi njene porodice nisu je odvratili od ideje da se bavi pevanjem i odlučila je da istraje u svojoj želji.

Viki Miljković o bratu i detinjstvu
Youtube/Printscreen/ Iz Profila Tv Grand 

Budući da su njen porodični dom posećivali mnogi muzičari, Viki je iskoristila priliku da im pokaže svoj talenat.

"U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio", otkrila je pevačica.

Viki Miljković već godinama je član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a u poslednjoj emitovanoj sezoni, koja je završena ove godine, pobedio je kandidat Nermin Handžić, kome je ona bila mentor.

Podršku im je pružao i Violetin suprug Dragan Tašković Taške, za koga je Nermin rekao da je zahtevniji od pevačice.

"Po meni je Taške malo opasniji od Viki, ona je malo popustljivija. Taške je u tom fahu koji ja pevam i hoće uvek da ispadne najbolje. Mora to da ispadne što bolje na sceni", ispričao je Nermin jednom prilikom.

Neke od fotografija Viki Miljković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna