Tijana Dapčević i njena sestra Tamara odrasle su okružene notama. Njihov otac Velko Todevski bio je profesor na Muzičkoj akademiji u Skoplju, a majka Brana, operska pevačica.

"Muzikom sam počela da se bavim dok sam bila u maminom stomaku. To je logično jer je bila prvakinja Makedonske opere. Još kao bebu vodila me je u pozorište, tamo me je presvlačila i hranila", ispričala je Tijana jednom prilikom, a sada priznala da je majka neprikosnovena kada su sevdalinke u pitanju.

"Ona je najpoznatija u porodici što se tiče sevdalinki, tu je doktor nauka, niko ne može da joj prismrdi", tvrdi pevačica.

I Tijanin sin, Vuk je završio nižu muzičku školu, a odlučio je da upiše i srednju i da nastavi da se obrazuje na ovom polju. U njegovom životu odnedavno postoji i nova ljubav, a to je muzički žanr koji je sve popularniji među mlađim generacijama.

"Sve što ga trenutno zanima je muzika i pravljenje iste, čak se pronašao u nekom potpuno novom žanru, a to je 'phonk' muzika, neka elektronika je u pitanju. Uglavnom se time bavi njegova generacija i Vuk je stekao dosta fanova. Završio je nižu muzičku školu, mada dosad nije baš obožavao klavir, ne znači da se to neće promeniti kad bude upisao srednju muzičku", ponosna je Tijana na sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna