Rada Manojlović o emotivnom životu ne govori često, a posebno otkako je raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem. Govorilo se da je jedan od razloga za takvu odluku njegova porodica. Oni pevačicu, kako se navodilo, nikada nisu prihvatili, o čemu je govorio i Radin otac.

"Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu", kazao je Rade tada za "Informer". Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš", objasnio je on šta se dogodilo kad je Rada zamolila Harisa da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

"Voleo bih da se Rada uda i da imam zeta, ali koliko ja vidim, to nije za nju. Svaki muškarac bi je zaustavio u njenom poslu. Teško koji muškarac bi podneo da ima tako uspešnu ženu. Ta popularnost je mač sa dve oštrice. Jedino kad bi se pojavila neka dobra duša poput nje, pa da se uda", rekao je Radin otac za Alo! koji je ćerki od početka karijere bio velika podrška.

Nova devojka Harisa Berkovića
ATA / Antonio Ahel 

Rada od raskida nije dečka predstavljala javnosti, ali joj ne smeta što je sama.

"I gore su se udavale…Mora muškarac nešto da ti da, ne može samo da postoji",  rekla je Rada u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Manojlovićeva je jednom prilikom otkrila da zapravo voli mlađe muškarce.

"Ja biram mlađe. Oči i osmeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi!", rekla je Rada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna