Silvester Stalone ume da deluje zastrašujuće na filmskom platnu, a takav je i privatno. Muževna građa, dubok glas, imidž "opasnog tipa" načinili su od njega ikonu Holivuda.

"Možete samo da zamislite kako se osećaju momci kad dođu po nas", pričaju njegove ćerke Sofija (26), Sistin (24) i Skarlet (20).

"Što se mene tiče, najviše bih voleo da njih tri ostanu usedelice", smeje se slavni Roki, koji je u srećnom braku više od četvrt veka. "Radim na tome da se nikad ne udaju nego da ostanu da žive ovde."

Prema rečima Sistin, mnogi momci se nikad ne pojave da ih izvedu po drugi put, toliko ih uplaši susret sa Staloneom. "Znam ja muškarce", dodaje glumac. "Zato i ne verujem u njihove namere."

silvester stalone porodica-min.jpg
Instagram / sophiastallone 

Roki najavljuje rijaliti program u kojem će on i supruga učestvovati sa ćerkama. "Naša porodica zaista ima jedinstvenu dinamiku", tvrdi holivudski superstar. "Smejemo se, uživamo i ne bih rekao da smo neurotični, ali jesmo ekscentrični. I Dženifer i ja smo malo ćaknuti, a sve tri ćerke su nam neobične."

Stalone uskoro slavi 26. godišnjicu braka sa Dženifer, a dan kasnije je premijera rijalitija. "Upozorio sam ih sve", kaže Roki. "Rekao sam im da se završava vreme tišine i da, ako jednom izađu u javnost, nema povratka.

Momci će ih pratiti do kuće, dobacivati im na ulici. Jedino što ću i ja biti tu pa neka se pripaze", završava glumac uz smeh. Podsetimo, on i Dženifer su bili najavili razvod, ali se ispostavilo da je vest ipak bila samo marketinški trik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna