Kevin Kostner je "duboko ožalošćen" činjenicom da je njegova supruga Kristina Baumgartner podnela zahtev za razvod braka.

Prema navodima magazina "US vikli", slavni glumac i dalje pokušava da spase svoj brak. "Kevin voli svoju ženu i decu, sve mu ovo jako teško pada.

Kaže da je ovo za njega najgora `noćna mora` i da će za svoju porodicu učiniti sve", naveo je izvor ovog lista. Kristina je zatražila razvod 1. maja, nakon skoro 19 godina braka. Kevin i ona imaju troje dece - sinove Kajdena (16) i Hejsa (14), kao i ćerku Grejs (12).

kevin kostner kristina baumgartner 0374643310-min.jpg
Profimedia 

Iz prvog braka, Kevin ima troje dece, a sa bivšom partnerkom Bridžet Runi je dobio sina.

Kristina je dizajnerka, a Kostner redovno priča o njenom radu, ali i o podršci koju ima od supruge i dece. "Tako je bilo i kad nismo mogli da idemo na dodelu Zlatnog globusa", ispričao je jednom prilikom.

"Osetila je da mi je teško pa je organizovala pravu zabavu tokom TV prenosa", bio je dirnut Kostner. I ona i deca su ustali i aplaudirali mu kad je saopšteno da je baš on dobio nagradu za najboljeg glumca, i to u seriji "Jelouston".

kevin koster i kristina 0674090871-min.jpg
Profimedia 

Baš za ovu seriju se priča da je mogući uzrok razilaženja, jer je Kevin bio previše angažovan na snimanjima. "Ipak smo svi mislili da su njih dvoje srećan par, utoliko ovo sve dolazi kao veliko iznenađenje", priča insajder.

"On je iskreno voli i pokušava da je vrati. Ovo ga je porazilo", kaže izvor, "utoliko pre što su i na profesionalnom planu usledile promene i planira se kraj uspešne petogodišnje serije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna