Žena Silvestera Stalonea, Dženifer Flejvin je podnela zahtev za razvod, potvrdili su američki mediji koji prate dešavanja u Holivudu. Slavni Roki (76) i bivša manekenka Dženi (54) su bili u braku 25 godina.

Predstavnica za štampu popularnog glumca je prenela njegovu izjavu koja glasi ovako: "Volim svoju porodicu. Trenutno se, u prijateljskoj atmosferi, privatno, bavimo ovim ličnim pitanjima."

silvester stalone roki
Profimedia 

Dženifer je podnela zahtev u Floridi, 19. avgusta i optužila popularnog Slaja da "izvlači novac iz njihovog bračnog fonda". Prema državnom zakonu, mužu se ne može dozvoliti prodaja ni rasipanje imovine dok traje proces".

Iako nije bilo zvanične najave da se razilaze, svi su posumnjali da su pred razvodom kad je Stalone prekrio tetovirani portret svoje supruge tetovažom psa iz filma "Roki". Podsetimo, Batkas koji se proslavio uz glavnog junaka bio je, u realnom životu, Staloneov bulmastif. 

Kad je priča dospela u neke medije, Staloneova predstavnica za štampu je rekla kako tu nema nikakvog dubljeg značenja. Navodno je Roki, zapravo, prvo hteo samo da osveži crtež, ali je "nešto pošlo naopako", pa se prešlo na crtež psa. 

Međutim, onda je usledila i nova "nezgodna" poruka na Instagramu. "Dvajt! Konačno jedan pravi prijatelj", napisao je Roki uz fotografiju svog ljubimca rotvajlera. 

Međutim, i Dženifer nije ostala dužna. Objavila je sliku sa njihove tri ćerke i napisala "Ove devojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četiri - zauvek". Svi su očekivali šta će se dalje dešavati.

dzenifer stalone i cerke.jpg
Instagram / jenniferflavinstallone 

Poslednja poruka slavnog Rokija namenjena ženi objavljena je u maju, kad joj je čestitao godišnjicu vrlo nežnim rečima.

"Srećna 25. godišnjica braka mojoj divnoj ženi. Nema dovoljno reči da se opiše šta u našim životima znači ova nesebična, posvećena, strpljiva žena. Želeo bih samo da može da potraje još 25 godina! Hvala ti, dušo!", objavio je Stalone u maju, uz portret sa ženom.

dzenifer flejvin zena silvestera stalonea
Profimedia 

Ipak, čini se da četvrt veka ljubavi nije bilo dovoljno da ovaj porodični savez opstane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna