Bojana Ristivojević sa ćerkicom Mitrom živi u Beogradu, ali svaki slobodan trenutak provodi u selu Zvezd kod Šapca, u kojem je odrasla.

Voditeljki jutarnjeg programa na TV "Prva" nisu strani seoski poslovi, u kojima maksimalno uživa. Budući da njena porodica ima veliko domaćinstvo, Bojana je od malena bila okružena domaćim životinjama.

"Na selu sam radila apsolutno sve. Kada sam bila mala imali smo krave i jarca, koji je bio veoma pametan. Sestra, brat i ja smo ga obožavali, međutim sestra i ja nismo volele da čuvamo krave. Tata nam je obećao da će, ako čuvamo krave celog leta, prodati tele i kupiti nam poklone. Ali nakon prodaje ništa nismo dobile i onda smo se naljutile i više nikada nismo htele da ih čuvamo", ispričala je jednom prilikom za "Alo" anegdotu iz detinjstva.

Boravak u prirodi, kako kaže, ne bi menjala ni za šta na svetu, a u rodnom mestu i dalje im mnogo prijatelja koje redovno viđa, budući da često odlazi u svoje selo.

"Obožavam selo i bezbroj puta sam isticala da sam zaista blagoslovena što sam na selu odrasla. Iza moje kuće su šume, potok, livade, tu sam se okupljala sa društvom, jurili smo žabe i guštere, upadali u vodu, glumili Tarzana na lijanama... Moje detinjstvo je zaista bilo lepo i srećno. Ti prijatelji sa kojima sam se kao mala družila su i dalje tu, nisam ih izgubila. Moj deda je imao svoju kafanu i bio je jako poštovan čovek, porodica mi je poštena. Ja sam uvek bila povlašćena u smislu da sam bila malo i razmažena, ne da sam bila prohtevna, nego sam bila voljena. Uvek sam očekivala da me ljudi vole, to i dalje očekujem", rekla je Bojana svojevremeno za "Puls".

Posebnu čar za voditeljku imaju praznici, a Božić i Vaskrs obavezno provodi sa porodicom na selu.

Bojana je, inače, prošle godine priznala da se od oca svoje ćerke rastala još dok je bila trudna, ali da su ostali u prijateljskim odnosima i da zajedno donose sve odluke koje se tiču malene Mitre.

Još fotografija Bojane Ristivojević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bokalica Bojana Ristivojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna