Slove za jedan od najskladnijih parova, a svoju ljubav često dokazuju i na društvenim mrežema. Ipak, izgleda da je veza Kristijana Ronalda i njegove izabranice Heorgine u velikom problemu. Njihov odnos analizirali su na portugalskoj televiziji, i doneli zaključak da se fudbaler zasitio svoje partnerke.

 U emisiji "Noite das Estrelas" zaključili su kako su se stvorile tenzije u odnosu slavnog para, jer je Kristijanu Heorhina navodno dosadila. Oni tvrde da je fudbalera umorilo ponašanje njegove devojke koje opisuju kao nerealno, prisiljeno i neozbiljno.

U emisiju su doveli i psihologa Kvintina Arisa koji je analizirao ponašanje para u javnosti.

"Ronaldovo ponašanje u zadnje vreme pokazuje dve stvari - da u privatnom životu trenutno nije srećan, te da što se više udaljava od svoje majke Dolores Aveiro, manje je temperamentan. Svi znamo zašto se pomalo udaljava od svoje porodice", rekao je psiholog,a na njegove tvrdnje nadovezao se novinar Danijel Naskimento.

Preminuo sin Kristijana Ronalda
Profimedia 

"Ronaldo nije srećan. Heorhina provodi dane u trgovačkom centru u Rijadu i to je jedan od razloga zašto je situacija postala ozbiljna. Ona samo troši, troši i troši. Najgore od svega je to što misli da je na njegovom nivou. Stavlja sebe na tron, a njemu se to nimalo ne sviđa", rekao je on.

Prijateljica Kristijana Ronalda, Filipa Kastro tvrdi da su ovo samo neosnovani tračevi.

"Tvrdim sa sigurnošću da im dobro ide. Ovo su samo priče i tračevi koje su stvorili ljudi koji ne mogu da podnesu Heorhinu", rekla je ona.

Pogledajte još fotografija Ronalda i Heorhine u galeriji ispod.

Instagram/georginagio Fudbaler otvorio dušu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna