Iako je razvod jako neprijatno iskustvo koje se teško preboli, pevačica Kaliopi Bukle je izuzetak. Ona se od Romea Grila razvela pre tri decenije, a ostali su u odličnim odnosima. Druži se i sa njegovom suprugom za koju kaže da joj je najbolja prijateljica. 

"Tada najviše mogu da ga zovem zato što je u studiju i radi. Znam gde je. Mi smo danas tu familijarno. Romeo je došao sa svojom suprugom, ona je moja najbliža prijateljica. Mi živimo tako. Uvek kažem da moje dete ima dve majke, malopre je Romeo rekao: 'Romeo ima tri žene'. Toliko smo se sprijateljili, da je tako", rekla je za "Grand" pevačica koja je svojevremeno ispričala da joj bivši suprug suđen.

"Moram da smislim neki skandal o sebi da ljudi počnu da pričaju o nečem drugom. Svaki inteligentan čovek koji ima ljudskosti, dostojanstva i životne etike u sebi zna da ostane u dobrim odnosima sa nekim sa kim je delio život. Ja sam žena koja ne pljuje u bunar iz kojeg pije vodu. Sa Romeom je meni suđeno, muzika koja nas povezuje, duša dušu poznaje i to je najvažnija stvar. Ne bi se iznedrile tolike pesme, priče, albumi i koncerti. Publici je važno šta će pevati Kaliopi, a ne da li nosi miniće, dekolte, da li se razvela ili ne. To nije moj stil. Navikla sam publiku da me sluša. A tu sam i da ih rasplačem kada treba", rekla je Kaliopi koja je teško podnela gubitak oca.

"Izgubila sam tatu prošle godine, to mi je jako teško palo. Dan kada su mi javili da je preminuo, imala sam koncert na Fruškoj Gori. Imala sam dva koncerta zaredom. Odradili smo sve vrhunski, ja sam pevala kao nikad, imala sam osećaj da je on pored mene, ali kada biste me sada za bilo koji detalj sa tog koncerta upitali, ja se ničega ne sećam. To mi je bilo jako teško. Život nosi sve. Treba da živimo u trenutku, sutra ne znamo šta će biti", rekla je za ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna