Nakon ćerke Leone i sina Simeona, manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić u januaru ove godine dobili su i treće dete, naslednicu Angelinu.

"Kad smo dobili prvo dete, malo sam se plašila kako će izgledati kad dođe drugo, a kamoli treće. Pitala sam se da li će to biti ista ljubav, isto ushićenje. Sada mogu da potvrdim istinitost one izreke da se ljubav ne deli, već duplira. Zaista je tako. Deca se isto vole, drugačiji je samo način na koji mi, iz neke naše trenutne situacije, doživljavamo njihov dolazak na svet. Čini mi se da uz treće dete više uživam nego uz prvo", iskreno je rekla Bojana za magazin "Hello" i dodala:

"Kada se rodila Leona, fokus je bio na njoj. Nisam mogla da se posvetim ni drugim ljudima, ni drugim zadacima. Bila sam svesna ogromne odgovornosti koju imam prema tom malom bespomoćnom biću, koje zavisi prvenstveno od majke, pogotovo kad je uključeno dojenje. Znala sam da je to 'posao' koji ne smem loše da uradim, a u pojedinim trenucima sam se i preopteretila. Konstantno sam osećala dozu brige i straha koji su proistekli iz neiskustva. Sa drugim, a pogotovo sa trećim detetom, znaš kako sve funkcioniše i ostaje ti samo da se opustiš i uživaš."

Bojana Barović
Instagram/bojanabarovic 

Njene reči potvrdio je i Nikola, koji je presrećan što je sa suprugom stvorio veliku, skladnu i srećnu porodicu.

"Sa prvom bebom stvarno ne znaš šta te je snašlo. Stalno si u nekom grču da li sve radiš kako treba. I taman kad zaključiš da je podizanje deteta nešto najteže, dobiješ drugo i shvatiš da može biti i teže. (smeh) Sa trećim je neuporedivo lakše. Često kažem Bojani, sad kad znamo kako sve funkcioniše, možemo da imamo i petoro dece", istakao je pevač.

Najmlađa članica porodice ime Angelina dobila je, između ostalog, po svojoj baki, Bojaninoj mami.

Nikola Rokvić i Bojana Barović
ATA / Antonio Ahel 

"Zajedno smo doneli odluku. Angelina je, inače, kršteno ime moje majke, koja je uvek tu kad je potrebna pomoć i jako je vezana za unučiće. Drago nam je što postoji i ta simbolika. Dopalo nam se i samo ime, tradicionalno je, ali i u inostranstvu može da se čita. Ja sam dugo živela van Srbije i sećam se da nigde nisu mogli da pročitaju moje ime kako treba. Volela bih da moja deca izbegnu te probleme ako jednog dana izaberu da se školuju negde u svetu", objasnila je manekenka za pomenuti magazin.

Još fotografija porodice Rokvić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna