Bojana Barović porodila se danas u Beogradu i na svet donela treće dete. Lepa manekenka rodila je ćerku, kojoj su ponosni roditelji dali ime Angelina, piše "Story".

Porođaj je prošao u najboljem redu, mama i beba su odlično, a devojčica je na rođenju dobila ocenu 10, navodi pomenuti magazin.

Ime Angelina je oblik imena Angela, potiče od grčke reči "angelos" i označava "anđela", a u prenesenom značenju "božjeg poslanika". Bojana i Nikola već imaju stariju ćerku Leonu, koja ove godine puni 7 godina, i sina Simeona, koji će u februaru proslaviti treći rođendan.

"To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega", rekao je nedavno Nikola Rokvić, koji je tom prilikom istakao da on i Bojana nisu unapred smišljali ime za naslednicu.

"Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon", kazao je tada pevač za "Blic".

Ovo je druga prinova u porodici Rokvić za samo tri nedelje, budući da je Nikolin rođeni brat Marko 4. januara dobio ćerku Dragu. Njemu i njegovoj supruzi Sari to je drugo dete, a rođenju sestre najviše se obradovao njihov stariji sin Despot.

Još fotografija Bojane Barović i Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolarokvic Uživaju u srećnoj ljubavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna