Za ćerke Jelene Karleušese ne može reči da imaju uobičajeno detinjstvo. Uz majčinu popularnost, na njihov život su imale i turbulencije u braku sa njihovim ocem Duškom Tošićem.

Pevačica kaže da je odgajila "jake devojčice"što zaključuje po njihovim reakcijama na komentare na društvenim mrežama. "Možda to zvuči tužno, umesto da budu, recimo, bezbrižne", priznaje Jelena koja proverava profile ćerki i pokušava da povede s njima razgovor o hejterskim nastupima.

Međutim, i Nika i Atina uvek reaguju na sličan način, rečima "Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš", priča Jelena. Povremeno im, ipak, ne prija pažnja kojoj su izložene kad god su u javnosti. 

Ćerka Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

"Atina mi je rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju i da im to smeta", kaže Jelena. Kad je bila na ekskurziji, Niki su prilazile devojčice da se s njom slikaju, a ona ih je odbila. "To je zato, mama, što su one imale cigaru", ispričala je devojčica po povratku.

Pevačica veruje da, bez obzira na to koliko sada pažnja smeta njenim ćerkama, možda će im nekada i značiti. "Možda će im nekada to i pomoći", kazala je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna