Verica Šerifović se udala mladai dugo trpela u nesrećnom braku. Kako danas kaže, nikad nije upoznala još nekoga na koga je alkohol tako strašno uticao kao na njenog muža Rajka.

"Svi su ga voleli jer je bio društven, drug do koske, ali kad popije dve, tri to više nije taj čovek", ispričala je pevačica koja se trudila da od svojih sakrije šta sve preživljava. Naročito nije želela da njen otac sazna da je muž zlostavlja, jer je verovala da bi došlo do najgoreg.

Kad je podnela zahtev za razvod braka, u vreme dok je ćerka Marija još bila mala, muž joj je zapretio da će dete pripasti njemu. "Imao je veze u Kragujevcu, uspeo je da to smuva", priča Verica za Alo! "Doživela sam jači nervni slom i odustala od razvoda, od svega." Sama je sebi rekla "neka mi bude kako mi bude", priznaje. "Sad posle toliko godina mogu da kažem, možda je to tako moralo da bude", znala je da kaže pevačica.

Problemi s mužem nisu bili izazvani samo alkoholom. Muke su nastajale i zbog novca, jer je Rajko bio i kockar. Upravo zahvaljujući tom poroku, Verica je uspela da se "izvuče" iz braka koji joj je donosio toliko nesreće.

verica serifovic.jpg
Youtube / Marija Šerifović 

"Jednom tipu je dugovao neke pare, došao je kući i rekao mi: `Moraš da mi daš pare da vratim`. Ja mu kažem: `Ok, koliko je to?`, a on odgovori 1.000 maraka. I ja iz šale kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on samo kaže: `Nema problema, pozovi advokata i daj mi pare`.

Ja reko’ polako, da odemo mi prvo kod advokata. I odemo, potpisa se on, uze pare i ode, a ja žena razvedena – prisetila se ona i otkrila da se nakon toga osećala po malo zbunjeno.

verica serifovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Našla sam se u čudu, taj osećaj – da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: `Vera, hoćete čašu vode?`, a ja ga pitam: `A je l’ mogu da dobijem neku lepu kafu? I da me ništa ne pitate`.

Gledam onu kafu, pušim cigaretu i pitam samu sebe - dvadeset i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, svega da se to odjednom preseče", priseća se Verica razvoda od kojeg je proteklo punih dvadeset godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna