Da li vam se dešava da provodite mnogo vremena u sedećem položaju za stolom ili volanom, a nakon toga imate bolove u vratu i ramenima? Ili možda patite od čestih glavobolja i migrena? Ako je odgovor DA, onda je dekompresiona kragna za vrat rešenje koje ste tražili!

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata. 

Nemojte više da trpite bolove u vratu koji vas ograničava u svakodnevnoj aktivnosti! Isprobajte SpineMAX  CD3 dekompresionu kragnu za vrat i osetite olakšanje i  poboljšanje vašeg zdravlja već danas!

Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu,
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
  • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
  • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.
CD3 za bol u vratu.jpg
Promo 

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online klikom OVDE po sniženoj ceni od 10.400rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

* Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Tekst: Promo