Pevač Nikola Rokvić godinu dana je bio pod stresom zbog smrti oca Marinka, a utehu je pronalazi u hrani, zbog čega je "dogurao" do 110 kilograma. Kad je stao na vagu i video ovu brojku, odlučio je da odmah nešto učini po tom pitanju - promenio je ishranu i uveo redovnu fizičku aktivnost, a rezultat je bilo 17 kilograma manje za šest meseci.

"Godina 2021. je za mene bila veoma teška! Otac se, pre nego što je preminuo, godinu dana borio sa opakim neprijateljem. Taj period mi je bio stresan, pa nisam imao volju da treniram, ali ni da vodim računa o ishrani. Zato sam se i ugojio skoro 20 kilograma. U jednom momentu sam se trgao i shvatio da moram nešto da uradim za sebe", počeo je priču Rokvić za "Informer" i dodao:

"Krenuo sam na kik-boks četiri puta nedeljno. U početku sam te treninge kombinovao sa trčanjem. Ali zbog prirode posla nisam dovoljno trenirao. Kada sam shvatio da nemam rezultate, sabrao sam se i počeo redovno da radim vežbe sa trenerom, koji mi je uveo trening snage i program ishrane. Smanjio sam unos ugljenih hidrata, a povećao unos proteina i masti."

107293_nikola-rokvic-instagram_iff-min.jpg
Instagram / nikolarokvic 

Nikola je tada video prve rezultate, kojima je izuzetno zadovoljan.

"Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja svega što mi trener kaže doveli su do toga da sam smršao, ali i izdefinisao mišiće. Pokrenuo sam metabolizam na pravi način, pa sada nemam nikakvih problema. Trenutno postim, pa balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Zadovoljan sam, jer sam izgubio 20 centimetara u obimu struka. Osećam se kao nov čovek", srećan je pevač.

Šta jede Nikola Rokvić

Doručak: Voćna salata

Ručak: Kinoa sa povrćem

Večera: Salata sa piletinom

Trik savet: Proteini i masti dovode do pravih rezultata.

Još fotografija Nikole Rokvića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Nikola Rokvic, Screenshot / Instagram / nikolarokvic Požrtvovan vernik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna