Nikola Rokvić je objavio na svom Instagram nalogu dve fantastične slike koje pokazuju veliku transformaciju. Pevač je, bez puno priče, počeo da se bori protiv viška kilograma pre godinu dana i sad je spreman da se pohvali rezultatima. 

Bio je "dogurao" do 110 kilograma što, uz njegovu visinu, nije bilo previše upadljivo. Ipak, kako je sam rekao, ova težina mu je smetala pa je rešio da malo više radi na svom zdravlju. Dijeta i trening su postali obavezni.

Odlučio se za kombinaciju kik-boksa i trčanja, ali je onda svojim pratiocima na Instagramu objasnio da to možda i nije najbolja ideja. Kada se pretera sa kardio treninzima, može da dođe do gubitka mišićne mase, a upravo oni su značajni za ukupno stanje organizma i dobar metabolizam.

107294_nikola-rokvic-jelena-tomasevic-bojana-barovic-instagram_iff-min.jpg
Instagram / nikolarokvic 

Zato je, od prošle godine, Nikola prešao na vođene treninge. Uz ovakav fitnes program, Nikola je obratio i pažnju na izbalansiranu ishranu, a ovaj trud nije ostao bez rezultata. Topljenje masnih naslaga, definicija mišića, sve je tu - pogledajte samo njegove fotografije.

107293_nikola-rokvic-instagram_iff-min.jpg
Instagram / nikolarokvic 

"Smanjili smo unos ugljenih hidrata, a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata.

Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način. Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka, osećam se kao nov čovek!", napisao je Nikola na Instagramu. Pogledajte još Nikolinih slika u galeriji.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / nikolarokvic Predan novom treningu.

Tekst: Lepa&Srećna