Ivana Selakov pre 15 godina, kada su društvene mreže tek postajale aktuelne, nije ni slutila da će upravo na taj način pronaći ljubav svog života. Na nagovor saradnika otvorila je profil na Fejsbuku, a onda joj je sudbonosnu poruku poslao upravo Peđa.

"Tad je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na 'Evroviziji'. Bila sam članica grupe 'Bjuti kvins' i spremale smo pesmu za 'Beoviziju' i meni je Marko Kon rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme. Tad nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika, viša sila, poslao mi poruku da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo mi krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima", ispričala je Ivana svojevremeno u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Nakon tri meseca dopisivanja, Ivana i Peđa izašli su na piće.

"Nakon tri meseca dopisivanja, mi smo se videli. Imala sam strašnu tremu, povela sam dve drugarice, i u istom lokalu je bio Aca Lukas sa svojim društvom. Ja kažem njemu: 'Čekam ovde da se upoznam sa jednim likom', kaže meni Aca: 'Ne brini, to ću ja da preuzmem'. I sad sedimo moje dve drugarice iz grupe i Aca Lukas i dolazi Peđa i vidi mene sa njim, on se oduzeo! I onda je krenulo Acino rešetanje, ali prošao je test i nastvili smo da se viđamo", otkrila je pevačica.

Njih dvoje imali su jednu krizu u vezi, kada su na mesec dana raskinuli.

"Koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da smo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet", rekla je za "Blic" jednom prilikom.

Ivana i Predrag 2017. godine dobili su ćerkicu Krunu, koja je, baš kako joj ime kaže, kruna njihove ljubavi.

Još fotografija Ivane Selakov pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir, Youtube/Printscreen/RTV Pink Official Ivana Selakov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna