Zejna Murkić doživela je veliku popularnost nakon učešća na ovogodišnjem festivalu "Pesma za Evroviziju", a iako nije odnela pobedu, njena pesma "Rumba" postala je jedna od najslušanijih. Pored toga što uspešno gradi muzičku karijeru, pevačica je maksimalno posvećena i svojoj naslednici koju odgaja sama, budući da se rastala od njenog oca

"Trudim se da sve ispoštujem, da odem u emisije, odgovorim na intervjue i da se posvetim detetu koje se ni po čemu ne razlikuje od druge dece. Nas dve živimo same i sve sama radim vezano za dete", rekla je Zejna u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Pevačicina ćerka ide u prvi razred osnovne škole, a u početku se susrela sa problemima jer druga deca nisu želela da se druže sa njom. 

"Moja ćerka je povučena i jako je zaštićena. Naučila je da je svet lep i da su svi ljudi dobri. Onda kada dođeš u školu shvatiš da nije baš tako, pa se žalila zato što niko nije hteo da se druži sa njom", ispričala je pevačica, koja je i sama imala takve probleme u detinjstvu.

Međutim, nakon Zejninog učešća na "Pesmi za Evroviziju" sve se promenilo. 

"Onda sam joj rekla: 'Ljubavi, izdrži još dva, tri meseca'. Onda se desila 'Pesma za Evroviziju' i sve se promenilo. Ja sam znala da će moje učešće da promeni stvari, tako to ide u životu. Sada je glavna i omiljena", otkrila je Zejna.

Još fotografija Zejne Murkić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / zejnaofficial Zejna Murkić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna