Nataša Bekvalac sa 20 godina snimila je prvu pesmu i za njeno ime vrlo brzo čuo je čitav region. Danas je jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, a iako je muzika oduvek bila njena ljubav, pevačica je priželjkivala da se oproba i kao glumica.

Ona je pokušala da upiše glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi čuvenog glumca i profesora Petra Banićevića, ali nije primljena.  

"I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu", otkrila je jednom prilikom Bekvalčeva, koja je kasnije završila Višu školu za sportske trenere

Nataša Bekvalac zaprošena
ATA Images/ M.M 

Tada se definitivno opredelila za pevanje, a njena porodica nije bila presrećna kada im je saopštila da želi da snimi prvu pesmu. Kada su shvatili da je to njena životna želja, podržali su je, i Natašina karijera je vrlo brzo krenula uzlaznom putanjom. 

"Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se preterano obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim nečim ozbiljnijim, gde imam posao od 8 do 16 časova. Kada su videli da ne odustajem od ideje da budem pevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život", rekla je pevačica svojevremeno. 

natasa bekvalac stan 7-min.jpg
Instagram / bekvalceva 

Nataši se 2016. godine ostvarila želja da se ipak oproba kao glumica, kada ju je reditelj Ljubiša Ristić angažovao da igra Dragu Mašin u njegovoj predstavi "Tajna Crne ruke" u Srpskom narodnom pozorištu. 

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna