Supruga glumca Marka Janketića se porodila po drugi put, a njegova majka je oduševljeno podelila tu vest na društvenim mrežama.

"Maločas se rodila Lenka, Marijina i Markova, moje peto unuče", napisala je Svjetlana Knežević, i sama poznata filmska i pozorišna glumica, udovica slavnog glumca Miše Jankovića. 

Marko ne priča često o svom emotivnom životu, ali je jednom prilikom opisao suprugu Milicu na prelep način.

marko janketic 2-min.jpg
Youtube / BrainzTV 

"Ima jedan divan stih iz pesme `Na Bogojavljensku noć` Đorđa Balaševića koji kaže: `Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug`. To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu.

Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug. Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru. Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije", kazao je Marko za magazin "Gloria".

Marko je i ranije govorio da bi voleo da ima veliku porodicu. "Vreme za tako nešto nastupa onda kada pronađeš osobu koja te voli i kada u potpunosti pristanete jedno na drugo, a ja nisam savršen", priznao je u razgovoru za Story.

Tekst: Lepa&Srećna