Rambo Amadeus je poslednjih dana u žiži interesovanja javnosti zbog optužbe za seksualno uznemiravanje televizijske producentkinje Lejle Kašić. Podsetimo, on je priznao u objavi na Fejsbuku kako je zaista udario Kašićku po zadnjici, a njegovo objašnjenje je izazvalo ogorčene komentare.

Mnogi su naveli kako je Antonije Pušić i ranije imao istupe koji su u javnosti doživeli kao uvredljive za žene, pa se mnogi pitaju kakav je njegov privatan, emotivni život i da li ima partnerku.

Poznato je da se od prve žene Biljane Milojević, profesorke psihologije, razveo posle tri godine braka. Zatim je oženio studentkinju nemačkog jezika Karin koja mu je rodila tri sina - Iliju, Petra i Marka Antonija.

rambo amadeus-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Par je dugo krio da su se razveli 2009. godine budući da su se posle samo nekoliko dana pomirili i nastavili da žive u vanbračnoj zajednici.

"Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti", otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine.

rambo amadeus.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ni ovo rešenje nije potrajalo. Poslednjih pet godina bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac. Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Emotivni par, kažu upućeni, živi na relaciji Beograd‒Belgija, zajednička strast im je vožnja motorima, a imućni biznismen u javnosti je poznat i kao otac Super Cvete, koja se ove godine našla među učesnicima rijalitija Zadruga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna