"Prsten sudbine" je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

U novoj, devetoj epizodi ove drame Jana se konačno budi iz kome i donosi odluku da preuzme Anjin identitet i život, dok je ona i dalje u komi i težeg zdravstvenog stanja. Andrej se vraća s poslovnog puta, odlazi kod Olge da zaprosi Janu i tada saznaje da su sestre doživele saobraćajnu nesreću, kao i to da je Jana u komi. Odlazi u bolnicu i lekar mu govori da nije Jana bila trudna, već da je njena sestra Anja imala pobačaj. Andrej ulazi u "Anjinu" sobu i iznenađuje ga mladež na njenom stopalu jer zna da je isti takav imala Jana. U njemu se budi sumnja da su pomešali identitete sestara.

Prsten sudbine Kurir TV

Druga nedelja prikazivanja hit serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji donosi sve ono zbog čega su gledaoci u više od 40 zemalja izabrali ovo ostvarenje za omiljeno. Ne propustite danas u 15 časova novu uzbudljivu epizodu na Kurir televiziji! Zbog velikog interesovanja publike seriju možete pogledati i u još jednom terminu - od 22 časa.

prsten sudbine 2.jpg
Promo 

Tekst: Promo