Marko Janketić privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa je mnoge iznenadila vest da čeka drugo dete. Glumac i njegova izabranica čije identitet nije otkrio, pre 18 meseci postali su roditelji devojčice. Na proširenje porodice Marko se odlučio jer je pronašao ženu sa kojom se, kako kaže, iz prve razumeo.

"Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos", rekao je Marko i dodao da imaju iste vizije o životu i ideje.

"Ima jedan divan stih iz pesme 'Na Bogojavljensku noć“ Đorđa Balaševića koji kaže: 'Bila je moja ljubavnica, saborac i drug'. To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug. Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru. Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije", rekao je za "Gloriju" sin legendarnog Mihajla Janketića i istakao da mu prija mirniji tempo i porodični život.

"Poslednjih godina sam toliko jurio upravo zato što nisam imao sigurnu luku. Sad vodim računa o ograničenju, znatno sam usporio. Porodica me okupira, ona je moja snaga i motivacija za rad, da joj obezbedim gnezdo. To je valjda prirodno", rekao je Marko koji je često isticao da želi veliku porodicu.

“Voleo bih da imam veliku porodicu, međutim, vreme za tako nešto nastupa onda kada pronađeš osobu koja te voli i kada u potpunosti pristanete jedno na drugo, a ja nisam savršen. Lenj sam, a mnogo radim. Praktičan, ponekad i romantičan, nežan, mada kada sam neraspoložen, umem da budem i grub poput žena u PMS-u. Mislim da mi je ženska strana jaka i da zato dobro razumem dame i imam taj njihov osećaj da prepoznam i naslutim nešto. Da budem iskren, ne znam kakva mi partnerka treba niti kakve devojke volim“, rekao je svojevremeno za “Story“ glumac.

Marko Janketić čeka drugo dete
Youtube/Printscreen/RTS Zabava 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna