Enu Popov (36) javnost je upoznala sada već davne 2006. godine, u prvoj sezoni šou programa "Veliki brat", nakon čega je počela njena voditeljska karijera. Budući da ima talenta za pevanje, Ena se oprobala i u muzici, ali je svoju sreću ipak pronašla na mestu voditeljke.

Poslednjih godina radi na Radio-televiziji Vojvodine, a van televizijskog studija retko imamo priliku da je vidimo u javnosti. Ena se posvetila porodičnom životu i već više od jedne decenije u srećnoj je ljubavi sa suprugom Nenadom Čankom, novosadskim biznismenom, sa kojim je dobila ćerke Riju i Milu.

Pre nego što je otpočeo vezu sa Enom, Nenad se, kako su pisali mediji, zabavljao sa njenom koleginicom - novinarkom i voditeljkom Tatjanom Vojtehovski, koja je od njega starija 13 godina.

"Nisam živela u lažnoj nadi da ovo neće dospeti u javnost. Uvek mi je čudno kada me neko pita o privatnom životu, jer nemam potrebu da život otkrivam javnosti. To je nešto lično moje, kao i ova veza. To je naše, moje i Nenadovo, tako da nisam spremna da iznosim detalje", rekla je Tanja za medije kada je otkriveno da je u vezi sa biznismenom.

Njih dvoje su se, prema pisanjima, zabavljali dve godine.

"Nisam osoba koja po svaku cenu mora da bude sa nekim. Biti sam ne znači biti usamljen. Pamtiću ovu vezu sa Nenadom po lepim trenucima i dešavanjima koji su se dogodili. Treba biti srećan što se nešto dogodilo, a ne tugovati i žaliti što nečega nema", rekla je Vojtehovski nakon raskida.

Ena Popov je, s druge strane, pre nego što je upoznala sadašnjeg izabranika volela fudbalera Gojka Kačara, a o toj vezi otvoreno je pričala za medije. U tom trenutku imala je 24 godine i još nije bila spremna za brak i potomstvo.

"Postaću majka onda kada to bude suđeno, a ne zato što sam u dan sve isplanirala ili zato što bi tako trebalo da bude. Ne volim veze po pravilima, što bi značilo: 'Pa dobro, trebalo bi sada da se venčamo jer to tako treba' ili 'pa prošle su godine, mogli bismo već i da imamo dete'. Ne, kod mene to nije slučaj iako obožavam porodicu, decu i vrlo sam tradicionalna po tom pitanju. Želim da budem i supruga i majka u pravom smislu te reči, i zato hoću brak i decu iz čiste i velike ljubavi, i samo onda kada to moj budući suprug i ja budemo poželeli", rekla je Ena za magazin "Story" u periodu dok se zabavljala sa Gojkom.

Voditeljka danas uživa u mirnom i skladnom porodičnom životu sa Nenadom i njihove dve naslednice, a kako je nedavno istakla, suprug joj je u svemu velika podrška.

"On može da mi pomogne kada ne vidim neke stvari dobro, ili kada ih preterano dramatizujem. Tada mi on ukaže na neke stvari i pruži mi drugačiji uvid", rekla je ona prošle godine za "TV novosti".

Još fotografija Ene Popov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / enapopov Ena Popov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna