Iako voli da uživa u hrani, Ena Popov poslednjih meseci bila je istrajna u odluci da svoju liniju dovede do savršenstva, te se odrekla omiljenih đakonija i smršala 12 kilograma.

"Ako sam u jednom periodu nedisciplinovana i dam sebi oduška i nimalo ne pazim šta jedem, to se odmah primeti na meni. Sada bi mi moj psihoterapeut rekao 'Ne smeš to ni da izgovaraš, već treba da govoriš da se tebi ne lepi'. Proletos sam stvarno presekla i rekla sebi da ne mogu da imam te neverovatne oscilacije i skinula sam 12 kilograma", otkrila je voditeljka za "TV novosti".

Ena je veoma mlada kročila na javnu scenu, sa samo 20 godina, a tada se susretala sa pojedinim negativnim komentarima koje i danas pamti. O tome je nedavno govorila i na jednom panelu na kojem je učestvovala sa nekoliko srpskih influensera, a sada je otkrila i da redovno odlazi na psihoterapije.

"Kao vrlo mlada srela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu i bilo mi je krivo kada pročitam neke komentare. Tada nije bilo ni cenzure, ni portala, već samo forumi sa kojih nisu mogli da se brišu komentari. Niko nije mogao da nas zaštiti na internetu. Vodila sam se onim da je važno da me vole ljudi koji su meni bitni. Međutim, sve se to negde skladišti i danas uviđam da su neki komentari uticali na moje samopouzdanje, mada su mi na panelu rekli da ostavljam utisak vrlo samopouzdane osobe. Ja bih rekla da ostavljam utisak zadovoljne osobe koja je, pre svega, zadovoljna svojim životom. Kao i svaka žena, nekad se osećam vrlo samopouzdano, a nekad mi samopouzdanje nije na visokom nivou. Zato jednom nedeljno idem kod psihoterapeuta i održavam svoju mentalnu higijenu, što utiče i na moje samopouzdanje. Volela bih da se napravi neki plan i program da psihoterapija bude dostupna svima, kao ozbiljan rad sa ljudima", objasnila je voditeljka, kojoj samopouzdanje uvek može da podigne suprug.

"On može da mi pomogne kada ne vidim neke stvari dobro, ili kada ih preterano dramatizujem. Tada mi on ukaže na neke stvari i pruži mi drugačiji uvid", iskrena je Ena, koja je mama dve devojčice - Rije (7) i Mile (5). Njene naslednice, međutim, ne doživljavaju mamu kao javnu ličnost.

"Mislim da im to ništa ne znači i da nemaju onaj osećaj 'Moja mama je na televiziji'. Iznenade se svaki put kada mi neko priđe na ulici ili me prepozna i hoće da se slikamo. Ali, vidim da su ponosne na mene i to mi govore svaki dan, mada sam stroga mama", priznala je za pomenuti medij.

Još fotografija Ene Popov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / enapopov Ena Popov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna