Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC i njen suprug Marko Trmčević postali su roditelji. U njihovu porodicu je stigla devojčica, a mnogo se nagađalo koje ima će poneti.

Ponosna mama još uvek se nije oglašavala za medije niti na društvenim mrežama, ali kako saznaje Nova ćerku je nazvala Nataša.

Inače, popularna reperka iznenadila je sve kada se na ovogodišnjem MAC-u pojavila sa trudničkim stomakom. Da je u drugom stanju znao je samo suprug, a od javnosti je vešto krila. Lepu vest je objavila tek kada je uradila prenatalne testove.

"Nisam želela da se od toga pravi neka fama. Bila sam i više nego zbunjena njihovim reakcijama. Brat, koji živi u Americi, zaplakao je i otvorio rakiju staru mnogo godina da nazdravimo. Ja nisam imala takav osecaj, bila sam, blago rečeno, zatečena i obuzeli su me brojni strahovi, ali i pogrešna uverenja o drugom stanju. Zbog toga mi je bilo mnogo lakše da se sa svim tim nosim ako to niko iz moje okoline ne zna i zato sam bila u 'ilegali'", rekla je za "Gloriju" Ivana koja nema strah od nove životne uloge.

"Kada me je suprug nedavno pitao da li hoću da idem na neku radionicu o dojenju, samouvereno sam mu rekla da mislim da ću umeti da podojim dete. Za to sam sigurna da ću se snaći, za razliku od kupanja. Sad se oko svega mnogo filozofira, a mene su, recimo, kupali tako što bi me stavili na ruku i pod tuš ili slavinu. U vreme kad sam odrastala nije bilo toliko pomagala za bebe, dok je danas sve dostupno", priznala je muzičarka koja detetu nema nameru da sve obezbedi.

"Ipak, nisam od onih koji smatraju da detetu treba obezbediti sve, pre sam za varijantu da mu neće ništa biti ukoliko mu nešto i zafali. I meni je dosta toga falilo kad sam bila mala, na primer, dugo nisam imala svoj krevet, pa sam spavala na poljskom. Svom detetu sigurno necu nabaviti neki 'spejs-šatl', a i kasnije, kad bude malo poraslo, čak i ako budem imala mogućnosti da mu pružim sve, ipak to neću učiniti, da bi znalo kako je to kad ti je nešto uskraćeno. Zasad je to neka moja intimna škola roditeljstva", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna