Zdravlje ispred estetike, poruka je koju danas šalje šarmantna novosadska voditeljka Ena Popov. Nakon što je sa svojim pratiteljkama na Instagramu pokrenula temu estetske korekcije grudi, voditeljka je shvatila da ove godine nije obavila redovan pregled grudi, te ga je odmah zakazala u jednoj bolnici i apelovala na sve žene da urade isto.

"Lepi moji, sada nešto razmišljam, kako sam pokrenula temu 'korekcija grudi estetskom operacijom' uvidela sam da je prvi korak pre bilo kakve odluke pregled grudi. Taj pregled sam uradila pre malo više od godinu dana i shvatila sam - da nisam ovih dana sa vama pričala na tu temu, ne bi mi palo na pamet u narednom periodu da odem na pregled. Obaveze oko porodice, posla, došli bi praznici, putovanja, proslave, rođendani... i hop, ne okreneš se, prođe pola godine, a to nikako nije dobro!!! Zakazala sam pregled za sledeću nedelju, a želim da ova objava ostane zauvek ovde kao podsetnik svima vama da ni slučajno ne zaboravite na važnost preventive kada je reč o zdravlju", poručila je Ena i dodala:

"Da bismo mogle da volimo, radimo, stvaramo, uživamo, odmaramo, radujemo se, budemo srećne i spokojne, prvi i najvažniji uslov je da budemo zdrave. Volite se i pazite na sebe."

Ena Popov je, inače, nedavno govorila i o mentalnom zdravlju, te navela da redovno posećuje psihoterapeuta, kao i da su ove seanse značajno uticale na njeno samopouzdanje.

"Kao vrlo mlada srela sam se sa komentarima o mom fizičkom izgledu i bilo mi je krivo kada pročitam neke komentare. Tada nije bilo ni cenzure, ni portala, već samo forumi sa kojih nisu mogli da se brišu komentari. Niko nije mogao da nas zaštiti na internetu. Vodila sam se onim da je važno da me vole ljudi koji su meni bitni. Međutim, sve se to negde skladišti i danas uviđam da su neki komentari uticali na moje samopouzdanje, mada su mi rekli da ostavljam utisak vrlo samopouzdane osobe. Ja bih rekla da ostavljam utisak zadovoljne osobe koja je, pre svega, zadovoljna svojim životom. Kao i svaka žena, nekad se osećam vrlo samopouzdano, a nekad mi samopouzdanje nije na visokom nivou. Zato jednom nedeljno idem kod psihoterapeuta i održavam svoju mentalnu higijenu, što utiče i na moje samopouzdanje. Volela bih da se napravi neki plan i program da psihoterapija bude dostupna svima, kao ozbiljan rad sa ljudima", objasnila je tada voditeljka za "TV novosti":

Još fotografija Ene Popov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / enapopov Ena Popov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna