Lejdi Gaga je tvrdila da uopšte neće doćina dodelu Oskara 2023. godine. Na konferenciji za štampu pre samo nekoliko dana rečeno je kako pevačica ima previše obaveza na snimanju novog filma.

Zli jezici su pričali da Gaga ne može da preboli sećanje na duet sa Bredlijem Kuperom sa dodele ovog filmskog priznanja 2019. godine. Tada je dobila Oskara, ali i pokazala najnežnije osećaje prema glumcu koji slama sva ženska srca.

Sva ova nagađanja su pala u vodu kad se pevačica sinoć ipak pojavila u Dolbi teatru u Los Anđelesu. Prvo je oduševila sve prelepom haljinom koja samo što je prikazana na reviji modne kuće "Versaće".

lejdi gaga dodela oskara 0762293649-min.jpg
Profimedia 

Reč je o crnoj toaleti sa providnim gornjim delom u kroju korseta i elegantnom užom suknjom. Retro imidž je bio naglašen punđom "riblja kost" i vatrenim crvenim ružem. Na tepihu koji ove godine nije crven, već "boje šampanjca", Lejdi Gaga je privukla pažnju i kad je pritrčala da pomogne fotografu koji je slučajno pao. "Pravi je heroj", pišu od jutros mediji širom sveta.

Ipak, vrhunac njenog kompletnog nastupa na Oskaru sinoć je bio izlazak na binu i performans koji je ostavio upečatljiv utisak. Nestao je crveni ruž, razbarušila se frizura "riblja kost". Sa lica Lejdi Gage je pažljivo obrisana jaka šminka, a nanet tanak sloj pudera i senke koji je ostavio vidljivim njene mladeže i sitne nepravilnosti na koži.

lejdi gaga dodela oskara 0762362287-min.jpg
Profimedia 

Nosila je naopačke prevrnutu crnu majicu i patike, a crne farmerke su bile pocepane na kolenima. Izvela je svedenu verziju pesme "Hold my hand" zahvaljujući kojoj je i ove godine nominovana za Oskara. Premda nagradu nije dobila, svi se slažu da je ostavila nezaboravan utisak. Pogledajte je u galeriji slika!

Profimedia Blistala na dodeli Oskara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna