Milica Pavlović proslavila se u šou programu "Zvezde Granda", a pre nego što se prijavila za ovo takmičenje išla je u školu pevanja pevačice Aleksandre Radović.

Kako je sada Milica ispričala, Aleksandra je smatrala da Pavlovićeva treba da se bavi pop muzikom i nije je podržala kada se pojavila na sceni "Granda".

"Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa 'Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru', u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja", rekla je sada Milica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pevačica mnogo ulaže u karijeru, a radne navike stekla je još kao devojčica, budući da potiče iz porodice u kojoj su svi bili izuzetno vredni i radni.

"Ja potičem iz jedne radničke porodice. Moj otac je nagrađivan kao najvredniji radnik u Švajcarskoj. Tata je mogao da spoji dve smene da radi, sa pauzom za topli obrok. Moja tetka je lekar, pored toga što je radnik, vrlo je školovana. Da ne govorim o baki i deki koji su se jednom rodili i postojali. Oni su u 5 ujutru ustajali da rade, kako bi obavljali sve poslove u sklopu domaćinstva. Moj deda je radio u ciglani, baka je bila domaćica. Na početku sam verovatno nesvesno to posmatrala, a posle sam shvatila odakle to kod mene potiče. Ja ceo život ispred sebe imam primer kako pošteno raditi. Kada mi je to ušlo u krv, shvatila sam da znam odakle to potiče", ispričala je pevačica, koja je odrasla u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca, a odgajili su je pokojni baka i deka, koji su predstavljali najvažnije figure u njenom životu.

Milica je imala priliku da se oproba i kao glumica u seriji "Pevačica", ali je ovaj projekat napustila nakon prve sezone, zbog obaveza u svojoj pevačkoj karijeri. U seriji joj je partner bio glumac Miloš Timotijević, a sada je otkrila i jednu anegdotu sa snimanja.

"Ja sam neko ko pored kafe stalno mora pored sebe da ima kesicu badema, lešnika, indijskog oraha. Mene kad pitaju šta da mi kupe za rođendan, ja kažem da mi kupe lešnik ili omiljenu olovku za usne. Ne znam da li će mi Miloš Timotijević zameriti ako ovo kažem, ali moram. On je alergičan na bademe, lešnike i te stvari, i meni je zbog poljupca sa njim bilo zabranjeno da jedem te stvari. Poljubac mi je bila najteža scena. Da crknem, ljudi! Jedva smo i ta dva poljupca izveli, neverovatno! Mi koji minut pre toga pričamo o nekim životnim temama, o nekim emotivnim vezama i to, i posle treba da se poljubimo... Ne shvatate!", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna