Lejdi Gaga potvrdila je ono što se već danima šuška... 

Glasine o novom poduhvatu u kojem će joj glavni oslonac biti miljenik dama širom sveta Bredli Kuper potvrdila je objavom na svom Tviter profilu,a fanovi kojih je samo na Tviteru više od 60 miliona, oduševljeni su najavom.

Naime, po prvi put u glavnoj ulozi na filmu, Lejdi Gaga oprobaće se u roli koju su proslavile Džudi Garland i Barbra Strejsend!

PROČITAJTE JOŠ: Lejdi Gaga u vrhunskoj formi: pogledajte njenu dijetu i vežbe za vitku liniju

Da, popularna pop pevačica objavila je da je ugovorila snimanje filma "Zvezda je rođena", a kao reditelj će debitovati harizmatični glumac Bredli Kuper. On će se naći i u partnerskoj muškoj ulozi, koju je inače prvi odigrao legendarni Džejms Mejson.

"Presrećna sam što će mi reditelj biti Bredli koji sa mnom glumi u ovom projektu", navela je Lejdi Gaga u svom tvitu 17. avgusta 2016. godine, a samo nekoliko časova kasnije objavila je i da nas u septembru očekuje njen novi singl, pod nazivom "Savršena iluzija".

PROČITAJTE JOŠ: Naga Lejdi Gaga u spotu Marine Abramović (VIDEO)

Produktivna umetnica, pod pravim imenom Stefani Germanotta, koja sebe opisuje rečima "džez, umetnost, pop, pank, glumica, urednica modnog magazina i kolumnistkinja" imaće još jednu važnu ulogu u filmu čije snimanje počinje na jesen u Kaliforniji. Ona će, naime, komponovati i izvesti i nove pesme u holivudskom rimejku, a kako je predstavnik "Vorners Brosa" najavio - očekuje nas prava filmska poslastica.

Izvor: Lisa