Dodela Oskara je dokazala da nijedna žena ne može da odoli venčanici. To važi i za slavne filmske dive koje često imaju prilike da nose ekstravagantne haljine.

Na sinoćnoj ceremoniji u Dolbi teatru u Los Anđelesu, gde su dodeljene ovogodišnje prestižne filmske nagrade, nekoliko dama je odabralo bele haljine baš kao da se spremaju za venčanje.

Pobednica Mišel Jeo je bila među njima, baš kao i Runi Mara, Emili Blant i Sofija Karson. Džejmi Li Kertis i Eva Longorija su blistale u belim, bež i srebrnim šljokicama, a Zoe Saldana je nosila mladalačku belu "slip" haljinu sa dosta čipke.

haljine dodela oskara 0762256421-min.jpg
Profimedia 

Samo jedna dama u belom je napravila tešku grešku, a reč je o nigerijskoj pevačici Tems koja je inače bila nominovana za nagradu. Ona se pojavila u ekstravagantnoj kreaciji sa predimenzioniranim ukrasom na glavi. I dok je ova smela "građevina" od tila izgledala divno na crvenom tepihu, u gledalištu je izazvala brojne negativne komentare.

haljine dodela oskara tems 0762371183.jpg
Profimedia 

Od njenog ukrasa niko u redu iza pevačice nije mogao da vidi binu, pa svi komentarišu da je morala to imati u vidu pri izboru toalete.

Kako su izgledale druge filmske dive na dodeli Oskara, pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Mnoge glumice odabrale belo - kao za venčanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna