Žalost vlada u domu Suzane Mančić, a voditeljka je pokazala da i profesionalci u šoubiznisu ne mogu da tuguju kao "sav običan svet". Kao član ekipe bez kojeg se ne može, ona ima precizno ugovorene rasporede snimanja i ne može lako da ih menja bez obzira na druge okolnosti.

Tako je bilo i pre dva dana, kad se njena porodica suočila sa tužnim odlaskom. Popularna "loto devojka" je podelila ove vesti i sa svojim pratiocima na Instagramu. Suzani neprekidno stižu izrazi saučešća.

"Šou mora da se nastavi... Znate li kako izgleda život nas koji smo u show bussinesu ? Tu je frizura, tu je šminka, šljokice sjaje pod reflektirima, osmehujemo…

Ali ne postoji šminka za tugu u očima. Juče sam snimila tri emisije, a duša mi je plakala jer sam znala da neko meni blizak i drag, odlazi zauvek. Moja sestra Dušica. Amin", napisala je Suzana.

U mnogim medijima se pojavila vest kako je Dušica njena rođena sestra, pa čak neki pišu i da su ličile kao bliznakinje. Suzana je više puta rekla da je ona, zapravo, jedinica, ali naglašavala da i braća i sestre od ujaka i tetke mogu biti veoma bliski.

To je i pokazivala često provodeći sa familijom slobodno vreme, a zajedničke slike pokazuju da je između njih postojala ipak samo daleka sličnost. Međutim, povezivali su ih jaka bliskost i ljubav koja se vidi u Suzaninim komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna