Milica Todorović se na estradi pojavila kada je imala tek 13 godina. Za to vreme dogodile su joj se brojne i lepe i neprijatne situacije, ali pevačica slovi za veoma spontanu i prirodnu osobu koja rado govori i o situacijama koje bi drugi prećutali.

"Imala sam mlečne zube, a jedan mi je ostao u hlebu dok sam jela. Morala sam taj dan da pevam, jer sam imala zakazanu svirku, ali sam se trudila da sakrijem. U jednom momentu nasmejala se i videlo se da nemam trojku. Ja sam taj zub lepila sama, dok mi zubar nije napravio pravi zub. Izašla sam u grad i potpuno zaboravila da alkohol razređuje taj lepak za zub. Dok sam igrala, na podijum mi je ispao zub i nastao je opšti haos" ispričala je u emisiji "Prvi red“ na televiziji K1 Milica koja je nedavno priznala da je spremna da postane majka.

 "Ja pevam od 13. godine, a to je baš dosta. Može slobodno jedna beba sad. Volela bih da se ostvarim kao majka i mislim da bi to trebalo da bude neki naredni korak, dugoročno gledano. Osećam da mi se sve češće i intenzivnije javlja majčinski instikt", iskrena je bila Milica u razgovoru za magazin "Gloria".

Milica Todorović priželjuje dete
ATA / Antonio Ahel 

Milica je u nekoliko navrata govorila da smatra da je u redu da određene privatne detalje deli sa javnošću, budući da se publici oduvek predstavljala baš onakvom kakva je i van scene.

"Mene nekako ljudi vole ovakvu kakva sam, i ja sam takva van kamera i ne vidim zašto bih bilo šta menjala. Takva sam, kakva sam. Ne želim da se pravim ili pretvaram da sam neko drugi ako to zaista nisam. Drago mi je što me je narod prihvatio ovakvu sa svim vrlinama i manama. Milica Todorović pre ‘Zvezda Granda‘ je ista Milica Todorović sada, samo malo starija. Radim ono što volim, trudim se da svojoj publici koja me voli, ceni i poštuje dam svoj maksimum. Šta mogu više da tražim", rekla je pevačica svojevremeno za "Avaz".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna