Pevačica Aleksandra Prijović zakazala je koncert u beogradskoj Štark Areni, koji će održati 29. septembra ove godine, a o tome je, kako priznaje, sanjala od samog početka svoje karijere.

"Ja sam srećna što će se konačno desiti ono o čemu sam maštala godinama. Sedam dana posle mog rođendana će biti i koncert, mislim da je pravo vreme posle 14 godina karijere. Ne bih mnogo da pričam unapred, mogu samo da kažem da će biti više nego što očekuju, ali jedno je priča, a dela su drugo", rekla je za "Republiku" pevačica, koja će se potruditi da ne izneveri poverenje publike. 

Šuškalo se da je Aleksandra, navodno, htela da minira koleginicu Anu Nikolić, zakazavši koncert u Areni samo osam dana pre njenog, ali Prijovićka se ne obazire na takve priče.

"Ništa me nije poremetilo, svako ima svoju publiku i ja svakom kolegi i koleginici želim da im se ispuni ono što žele, jer znam koliko znači podrška kada radiš tako nešto veliko", iskrena je bila Aleksandra.

Ona je, inače, nedavno priznala i da trenutno nema dovoljno vremena za porodicu, muža Filipa Živojinovića i sina Aleksandra, jer je posvećena radu na novom albumu i pripremama za koncert.

"Trenutno ne mogu da se posvetim porodici, jer planiram da pesme i spotove završim do juna. Teško mi je da budem i domaćica i da se intenzivno bavim karijerom, ali daću sve od sebe da to izbalansiram", rekla je tada Aleksandra i dodala:

"Filip mnogo radi, pa je na laptopu i kada je kod kuće. Preko dana se i ne viđamo, samo uveče kada legnemo u krevet i ujutru kada ustanemo."

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Letnje haljine - Aleksandra Prijović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna