Nakon velikog uspeha predstave "Lepa Brena prodžekt" u Srbiji, ovo ostvarenje izvedeno je i pred publikom u Zagrebu, a izvođenju je prisustvovala i sama Brena, koja je bila posebno emotivna ovom prilikom.

Ona se nakon predstave družila sa glumcima, nazdravila je i zapevala neke od svojih najvećih hitova, a posebno se obratila glumici Jasni Đuričić.

"Uvek mi je lepo kada dođem na vašu predstavu, dođem veoma srećna. Ali, kad Jasna i ko god uzme lutku Lepu Brenu i tresnu je o pod, ja u tom trenutku počnem da plačem. Tada počinjem da shvatam krozšta sam sve prošla u životu", rekla je pevačica, prenosi "Kurir".

lepa brena
ATA / Antonio Ahel 

"Želim da vam se zahvalim na ovome, jer na neki način kroz moj život govorite o tome šta sam uradila i šta se dogodilo svima nama. Što bi se reklo 'poželi sreću drugima, kad nemamo je ti i ja', mislim da je poenta cele priče - da se volimo", citirala je Brena stihove svoje poznate pesme.

Ona je dodala i da predstavu treba da pogledaju sve generacije, kako bi bolje razumeli jedni druge.

"Osećam i znam da ćete biti prava putujuća ekipa koja će proputovati ceo svet i da ćete preneti veoma poučnu i inspirativnu priču koju treba da gledaju sve generacije, i one starije koje ne razumeju današnje mlade, stariji koji ih razumeju i mladi koji ne znaju i uopšte ne razumeju šta nam se desilo. U ovo ime želim da podignem čašu, da vam poželim dobro zdravlje i da nastavite ovu misiju dokle god želite, volite i možete. Živeli i srećno", rekla je Brena, nakon čega su usledili zagrljaji sa glumcima.

Još neke od fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Uvek sprema na promenu imidža!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna