Javnost danima bruji o skandalu koji se dogodio u "Zvezdama Granda", kada su takmičar iz Podgorice Dušan Vukadinović i njegova majka optužili Snežanu Đurišić da im je, kako tvrde, tražila novac kako bi Dušan prošao u sledeći krug takmičenja.

Snežana je, naime, bila Dušanova mentorka u takmičenju, a on je u trećem krugu ispao u baražu, nakon čega je optužio produkciju da je htela da ga sabotira, ali i Snežanu da je njegovoj majci tražila da joj plati kako bi njen sin nastavio da se takmiči.

Saša Popović je odmah demantovao da je Snežana kandidatu tražila pare, a sada je svoje mišljenje dala i Marija Šerifović koja je u žiriju "Zvezda Granda" sedam godina.

 "U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Želela sam sama da se obratim na tu temu. Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigde ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži to nigde u svetu nije normalno", rekla je Marija i istakla da je svaki deo u sttudiju pokriven kamerama:

"Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam al smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu", zaključila je Marija na svom Jutjub kanalu.

snezana djurisic-min.jpg
Youtube / Zvezde Granda 

Podsetimo, Đurišićka je tokom gostovanja na Kurir TV negirala sve optužbe i iznela svoju stranu priče.

"Kad sam saznala sve prvo sam ćutala, a onda sam pala u očaj. Nakon toga sam se primirila i sve mi je bilo jasno o čemu se tu radi. Bila sam šokirana ovim što se dogodilo, da bih vrlo brzo shvatila u kom grmu leži zec. Žrtve smo nečeg potpuno trećeg, nekih ljudi koji imaju neke sasvim druge namere. Želim da kažem i da upozorim: od samog početka 'Zvezda Granda' prisutna sam u ulozi koja je u datom trenutku bila potrebna. Od 2013. sam intenzivno član žirija, a od 2015. muzički urednik. Odgovorno tvrdim da nisam nikada primetila da je neko prošao ili pobedio zato što je platio. Upozoravam ljude da dobro vode računa kada se drznu da upute optužbe protiv nas. Svako ko nema relevantan dokaz snosiće svu odgovornost. Advokat Miša Petrovski i njegova ekipa prikupljaju sve moguće papire i svedoke", zaključila je ona u emisiji "Puls Srbije".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna