Priče o aferi "mito" u "Zvezdama Granda" se još uvek ne stišavaju, a mediji pokušavaju da dobiju izjave od brojnih ličnosti koje su imale veze sa tim takmičenjem. Ovaj šou program se emituje od 2004. godine i, prema rečima autora Saše Popovića, dosad nije bilo optužbi sličnih onoj koju je izneo takmičar Dušan Vukadinović. 

Podsetimo, on je izjavio kako mu je Snežana Đurišić  tražila novac za prolazak u naredni krug takmičenja. Aleksandar Milić Mili i Đorđe David su se odmah oglasili povodom ove optužbe, a sada je svoj stav iznela i Rada Manojlović.

Ona je i sama ušla u finale ovog takmičenja i osvojila drugo mesto, a njen partner Haris Berković je bio i pobednik jedne sezone. Nije čudo što novinare zanima njeno mišljenje o aferi "mito".

rada manojlovic 2-min.jpg
Instagram / radamanojlovic 

"Ja znam Snežanu, govorim iz svog ugla. Nikome nisam držala sveću, ali mislim da to nije istina. Znam kako sam ja prošla u takmičenju, i svi ostali sa mnom. Meni nikada niko ništa nije tražio.Snežana je meni pomogla više puta, pozajmljivala mi je neke perike za spotove, kao i kad je moja nana bila loše.

snezana djurisic
ATA / Antonio Ahel 

Zvala sam je u dva sata noću, da preko njenog partnera Vanje, doktora, bude primljena u Urgentni ili tako negde, odmah je pomogla, kod najboljih lekara da završi.

Suluda mi je ova sad priča, ne mogu ništa loše o ženi da navedem. Neću sad da kažem da neko laže, ali mi nije realno", kazala je Rada za "Blic". 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna