Sanja Kužet je jedna od naših najpoželjnijih voditeljki. Tiha patnja je mnogih muškaraca, ali ona je srećno zauzeta. Njen suprug ne voli da se medijski eksponira, pa mnogi ne znaju ni kako izgleda, ni čime se bavi. Na jednom događaju voditeljka se pojavila sa svojim izabranikom Nemanjom Živojinovićem. On je direktor marketinga jedne automobilske kuće, a u braku su dobili sina Strahinju. Njihova ljubavna priča počela je davno, a nakon raskida nisu ni pomislili da mogu da se pomire.

"Čak i nama samima, kad nekome pričamo našu priču, ona deluje neobično. Budući da sam realista, mislim da su se 'samo' kockice poklopile u pravo vreme, što je neophodno ne samo u ljubavi već i u poslu. Verujem da je to definicija Nemanjinog i mog odnosa, naravno, uz ljubav koja se dogodila. Naša ranija veza bila je prava mladalačka, ali na njenom kraju nisu bile tri tačke. Ni on ni ja tada nismo ni pomišljali na mogućnost ponovnog povezivanja. Uverena sam da je kasnije, kad smo se sreli, bilo presudno što smo oboje bili ostvareni, želeli iste stvari, imali iste ciljeve i poglede na svet. Govorim o nečem tako običnom i normalnom, ali danas je baš to veoma teško pronaći", rekla je ranije Sanja za "Story" i dodala:

Ko je muž Sanje Kužet
ATA / Antonio Ahel 

"Kad upoznate nekog novog, obe strane imaju mnoštvo predrasuda koje vam možda ne dozvoljavaju da doprete jedno do drugog, a kad nekoga dugo poznajete, kad znate da je iz dobre porodice i da ima ispravne stavove, drugačije mu prilazite. Čini mi se da se, ipak, vraćamo tom tradicionalnom pristupu. Ne doživljavate na isti način nekoga koga ste danas upoznali i osobu iz gimnazijskih dana. Nemanja i ja smo se, u međuvremenu, sretali u gradu. Uvek bismo se lepo ispričali, ali nije bilo nagoveštaja da bi nešto moglo da se nastavi, sve do jednog trenutka. Zašto i kako - ko bi znao?"", ispričala je voditeljka koja iz prvog braka ima sina Andriju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna