Naočare za vid su postale jedan od modnih akseosara. Potpuno se slažemo, ali isto tako mislimo da su najbolje one koje su praktične! Još ako ste od onih koji nosite i za daljinu i za blizinu, neka vam bar jedne uvek budu pri ruci tako da ne možete da ih izgubite. U pitanju su ULTRA TANKE NAOČARE!

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama rešavate i taj problem!

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

kristallo naocare tanke
Promo 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

kristallo naocare futrola
Promo 

OVDE možete poručiti ove praktične naočare ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd

* Dostupne dioptrije su:

+ 1.00,

+ 1.50,

+ 2.00,

+ 2.50 i

+ 3.00.

Tekst: Promo