Ninoslav Nino Ademović bori se na Pesmi za Evroviziju, a numera čiju je muziku komponovao zove se "Viva la vida". Muzičar je otac još popularnijeg Alena Ademovića, ali je publici ostao u sećanju i po skandalu koji ga je povezivao sa Ivanom Žigon.

Podsetimo, glumica je sa kompozitorom kreirala dva mjuzikla, a ona je - po njegovim rečima - propustila da čak i spomene kao autora. Uz to je, kaže, bio dve godine u emotivnoj vezi s njom, ali su se krili.

"U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle `Njegoš nebom usijani` i `Stojte, galije carske`, koje smo zajedno radili", kazao je tada Ademović. Prema njegovim rečima, nisu dozvoljavali da paparaci i novinari saznaju da su u ljubavi. 

"Zvala me je na konferenciju za štampu povodom mjuzikla, a stavila me je da sedim u publici. Da li se stidi što sam Rom? Nisam hteo da razgovaram s njom. Samo sam otišao. Slala mi je poruku da se vratim na konferenciju da me pokaže novinarima i da kaže ko sam ja.

nino ademovic-min.jpg
Youtube / Nino Ademović 

Pravdala se da je morala da stavi Ruse. Stavila je neke glumce. Svaka čast njima, ali muzika je jedna od najvećih umetnosti", kazao je tada Nino.

Ivana je sa njim,  navodno, bila nakon razvoda od Grigorija Brkovića, s kojim ima i sina Stevu. Pričalo se kako je ostavila Grišu baš da bi bila s Ademovićem, ali je ona tvrdila da je Grigorije napustio nju. 

Njih dvoje su, nakon svega, izgladili odnose, pa nekadašnji monah učestvuje u vaspitavanju sina i često ga dovodi na teniske terene koje sada vodi. Sa druge strane, Nino Ademović je nastavio s kompozitorskim poslom i sad učestvuje na takmičenju "Pesma za Evroviziju". 

Tekst: Lepa&Srećna