Indira Aradinović je šokirala fanove novom fotografijom na Instagramu. Njene slike sa venčanja su osvanule precrtane crvenim putačama, a u poruci uz njih pevačica tvrdi da se razvela.

Neki pratioci su zbunjeni, drugi misle da je možda u pitanju neki marketinški trik. Indi je nedavno bila optužena za "nameštaljku" zbog tuče sa sestrom Editom Aradinović koja se odigrala pred kamerama, pa čak i sada ljudi sumnjaju da je sve ovo namešteno. Glavni razlog sumnji je neverovatno kratak brak!

Indira je dugo bila sama, pa se čak žalila kako je muškarci ne shvataju ozbiljno, jer je pevačica. Pričala je kako želi da nađe svoju srodnu dušu sa kojom bi zasnovala porodicu. Prošlog leta je upoznala tajanstvenog momka na Majorci i nekoliko meseci krila njegov identitet.

udala se indira aradinovic 3.jpg
Instagram / indy_ara_indira 

Kad ga je konačno pokazala u javnosti, izjavila je da je veoma srećna u ljubavi, kao i da zbog te veze "živi" na relaciji Danska – Srbija. U Danskoj je, u jednom navratu, provela i puna tri meseca. Isticala je kako je njena ljubav bila "vredna čekanja".

udala se indira aradinovic.jpg
Instagram / indy_ara_indira 

"Najteže je voleti ljude koji su predugo bili sami. Oni su se toliko navikli da budu sami, nezavisni i sami sebi dovoljni, da je potrebno da se desi nešto izuzetno, što bi ih ubedilo da ste im potrebni u životu", govorila je tada Indi.

Već u oktobru prošle godine, ona je stala na "ludi kamen". Prvo je objavila sliku burmi na Instagramu i pokazala da je želela da venčanje organizuje samo pred očima najbližih. 

"Venčanje je bilo održano u užem krugu porodice. Udala sam se za verenika iz Danske. Jako sam srećna", poručila je tada Indi. 

indira aradinovic vencanje-min.jpg
Instagram / indy_ara_indira 

Juče je, kako kaže "zvanično potpisala razvod". Po njenoj poruci se vidi da se muž prvi odlučio na taj korak. 

"Ostavila prošlost iza sebe", piše Indi. "To ne znači da naša LJUBAV nije bila prava i velika. Samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu LJUBAV onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog  dana, matičara, kumove i sebe, da će u dobru i zlu biti pored mene. (10.10.)", stoji u objavi pevačice.

Tekst: Lepa&Srećna