Indi Aradinović je nedavno pretrpela tešku povredu u tuči sa sestrom. Pevačici je pukao silikon i došlo je do izlivanja sadržaja i zato je morala da bude podvrgnuta operaciji.

Ova situacija može da bude veoma rizična, jer može doći do sepse pa i fatalnog ishoda. Pevačica je morala da bude hospitalizovana.

Treba znati da implant može da pukne bilo da je punjen silikonom ili slanim rastvorom. Tada je neophodna operacija tokom koje će se očistiti čitav "džep" od prosutog sadržaja, da bi se zatim ugradio novi implant. Silikon može i da procuri u druge delove tela, a nekad je potrebna i mamografija da se utvrdi da li je implant u potpunosti pukao.

Ova teška komplikacija se već desila i Jeleni Kostov, a pevačica je posle toga odlučila da ne ugrađuje nove silikone. Moguće je i takozvano "tiho pucanje" silikona koje se otkrije vrlo kasno, tek kad je život žene ugrožen.

jelena kostov.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Zato je neophodno redovno kontrolisati silikone, kako bi žena očuvala zdravlje i bila sigurna da nije došlo do još nekih komplikacija. Ozbiljan problem može da izazove kontraktura kapsule, koja se neminovno stvara oko implanta.

Indi je odlučila da ni sada ne izvadi silikone, već naprotiv - da ih poveća za još jedan broj! Prema slici koju je objavila iz bolnice, čini se da je oporavak već počeo - ovo je njen doručak.

3355868_indi-aradinovic--2_ff.jpg
Instagram / indy_ara_indira 

Tekst: Lepa&Srećna