Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDI IZMAKLA SMRTI, POVREDA JE MOGLA DA BUDE FATALNA: Pevačica se oglasila iz bolnice, žene ovo moraju da znaju

Indira Aradinović je pretrpela povredu tokom tuče sa sestrom Editom Aradinović. Pošto joj je pukao silikon, bila je neophodna operacija, a pevačica je odlučila da istom prilikom poveća grudi za "još jedan broj".

 indi-min.jpg Izvor: Instagram / indy_ara_indira

Indi Aradinović je nedavno pretrpela tešku povredu u tuči sa sestrom. Pevačici je pukao silikon i došlo je do izlivanja sadržaja i zato je morala da bude podvrgnuta operaciji.

Ova situacija može da bude veoma rizična, jer može doći do sepse pa i fatalnog ishoda. Pevačica je morala da bude hospitalizovana.

Treba znati da implant može da pukne bilo da je punjen silikonom ili slanim rastvorom. Tada je neophodna operacija tokom koje će se očistiti čitav "džep" od prosutog sadržaja, da bi se zatim ugradio novi implant. Silikon može i da procuri u druge delove tela, a nekad je potrebna i mamografija da se utvrdi da li je implant u potpunosti pukao.

Ova teška komplikacija se već desila i Jeleni Kostov, a pevačica je posle toga odlučila da ne ugrađuje nove silikone. Moguće je i takozvano "tiho pucanje" silikona koje se otkrije vrlo kasno, tek kad je život žene ugrožen.

 jelena kostov.jpg Izvor: ATA / Antonio Ahel

Zato je neophodno redovno kontrolisati silikone, kako bi žena očuvala zdravlje i bila sigurna da nije došlo do još nekih komplikacija. Ozbiljan problem može da izazove kontraktura kapsule, koja se neminovno stvara oko implanta.

Indi je odlučila da ni sada ne izvadi silikone, već naprotiv - da ih poveća za još jedan broj! Prema slici koju je objavila iz bolnice, čini se da je oporavak već počeo - ovo je njen doručak.

 3355868_indi-aradinovic--2_ff.jpg Izvor: Instagram / indy_ara_indira

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije