Indira Aradinović je stala na "ludi kamen". Slika burmi na Instagramu otkrila je ono što mediji nisu mogli da isprate - venčanje je pevačica želela da organizuje samo pred očima najbližih. Uži porodični krug je bio prisutan kad je folkerka rekla sudbonosno "da", a sad stižu čestitke od kolega i obožavalaca.

"Hvala vam od srca na čestitkama.Venčanje je bilo održano u užem krugu porodice. Udala sam se za verenika iz Danske. Jako sam srećna", poručila je Indi. Pevačica je najavljivala da će se udati još od aprila ove godine. Nije krila da mladoženja ima iza sebe jedan brak. 

"Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite!", šalila se Indi. "On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano", kazala je tada u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

udala se indira aradinovic 2.jpg
Instagram / indy_ara_indira 

U ovoj ljubavi nije baš sve teklo kao "med i mleko", pa je bilo i srećnih ali i onih drugih perioda. Pisalo se da je Indi čak bila i raskinula veridbu. Posle uspona i padova, konačno je usledio brak. Dok ga svi zovu "Danac", izabranik popularne Indi je zapravo iz Leskovca, prenose mediji.

udala se indira aradinovic 3.jpg
Instagram / indy_ara_indira 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna